Etichete

, ,

                Se face aproape o luna de cand ma „bantuie” o intrebare: exista oare asociatii, cluburi sau mai stiu eu cum sa le zic pentru oamenii care nu-si pot controla nervii pe cat de mult si-ar dori, asa cum sunt cele pentru alcoolici, pentru oameni care vor sa slabeasca sau sa scape de mai stiu eu ce alte vicii? Pe bune, cred ca m-as cam baga.

                Nu stiu cum se face dar in fiecare dimineata imi spun ca in ziua respectiva voi fi caaalma si draguta si ca nimic nu ma va afecta…ce sa mai, de acasa plec proaspata si luminoasa ca o …floare, nu alta si, in maxim 2 ore petrecute la minunatul serviciu, incep stha scot flacari pe nas si fum pe urechi. In 8 ore se duc dracu’ si optimismul si seninatatea si toate gandurile pozitive pe care mi le iau la pachet in gentuta.

                 Acu’ ma intreb, daca ar exista astfel de centre pentru nervosi,  ce i-ar ajuta mai mult pe membrii unei astfel de comunitati, sa-si recunoasca fata de ceilalti viciosi pacatele din timpul saptamanii( Luni am injurat ca un birjar in trafic, marti m-am certat cu nevasta, joi mi-am mustruluit copilul fara motiv…) si sa-si propuna sa nu mai faca sau sa aiba alocat un timp de x secunde/minute( depinde de gravitate) in care sa-si verse tot repertoriul de ocari catre un inamic imaginar in ideea ca dupa intalnire nu o sa mai simta nevoia sa injure? Bine, sa ne intelegem, eu sunt o lady, deci nici sa injur nu poangry childt.

                  Cat e gluma-i panarama dar treaba-i serioasa. Care stiti ceva leacuri babesti sau proceduri verificate de intarire a nervilor si pastrare a calmului, nu fiti rai, invatati-ma si pe mine! Vreau sa ma fac nesimtita, dom’le, ca o stanca vreau sa devin, sa nu-mi pese de nici o rautate, sa nu ma atinga nici o vorba muscatoare care vine de la persoane care nu conteaza in viata mea.

                 Pana atunci, fiti cuminti si luminosi!

Reclame