Ia sa-mi spuneti voi daca v-a venit estimativa la gaze. Mie mi-a venit. Mi-au estimat pentru o luna consumul mediu pe cel putin 3 ani.:)

Pentru un apartament fara centrala termica, cu o singura persoana bantuitoare prin el( adica moi), care persoana nici nu prea se omoara cu gatitul de sarmale, cazane cu ciorbe sau ciolan cu fasole…va tineti bine?…250 de lei pe o luna, 170 de mc!

Bineinteles, am sunat imediat la serviciul clienti si o doamna extreeeeem de eficienta m-a trimis fumusel la sediul firmei.

Dar stiti voi ce sediu ultimul racnet si-au tras domnii astia? Ne-am dat dracu, suntem occidentali pana-n varful unghiilor. Mai greu cu sistemele de facturare dar ce conteaza cand avem un mediu atat de placut in care sa asteptam cele 2 ore jumate( atat am stat eu, posibil sa se stea si mai mult) ca sa ni se refaca o factura gresita cu sau fara rea intentie( asta nu mi-e foarte clar).

A, si partea cea mai misto, mi s-a spus in fata ca e posibil sa ma mai trezesc cu astfel de surprize si pe viitor! Trebuie sa-mi iau vreo doua carti si cateva pungi cu cate cevauri de rontait daca mai am „placerea” asta pe viitor! Asta ca sa stiti si voi, cei de prin Iasi cel putin.

Multa bafta in toate!

Reclame