Etichete

, , , ,

Bună, dragii mei!

Deschid cu acest scurt articol o serie de însemnări despre gânduri ce mă frământă, mai ales în creierii nopților, de ceva vreme.

Bănuiesc că sunt semn de bătrânețe dar, ca să mă ascund după un deget, voi spune că mi se trag de la stresul cotidian și de la multele probleme ce nu-mi dau pace în fiecare zi.

Aiurea! Cred că o să-mi dați dreptate, majoritatea dintre voi, că noi, oamenii, suntem niște măscărici înnăscuți. Ne place grozav de mult să ne dăm în spectacol, să facem pe victimele, să ne plângem de milă…cam cum făceam când eram foarte mici și ne șantajam părinții cu tot felul de scânceli și nasuri cârne și ușor zemoase.

Problema este că acum nu prea are cine să ne ia în brațe să ne aline necazurile, reale sau închipuite, și să ne susure povești de adormit la urechiușă. Bine, ar fi partenerii de viață, cine-i are și pe ăștia, dar nu-i chiar tot aia, că fiecare vrem legănați și alintați. Doar dacă ne facem un program riguros, pe zile sau pe ore, prin care să stabilim exact cine pe cine alintă, de la ce la ce oră.

Am luat-o pe aratură, știu, de la nesomn mi se trage, și vă fac teoria chibritului despre marele nimic.

Ce mă frământă pe mine momentan? BANIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Mai exact, lipsa lor și dorința arzătoare de a inversa cumva situația asta neconvenabilă mie. Dar nu cred că aveți voi probleme de astea prozaice, nu? :))

Și uite așa, de câteva zile, s-a apucat Ginuța de citit cărți de dezvoltare și motivare personală, doar-doar s-o lipi știința banului gros și de ea. ( Nu degeaba vă spuneam în primul meu articolaș că e plină piața de cărți de astea, că mi-am burdușit calculatorul cu așa ceva și m-am apucat să mai și cumpăr câteva, de completare).  🙂

Dacă mă pălește în vreo noapte cu lună plină geniul afaceristului, jur că vă vând și vouă pontul.

Am fugit la citit! O seara magică să aveți!

Reclame